357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (2023)

357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (1)

doorMattheüs

Wens je moeder vreugde, geluk, liefde, succes en een prachtig leven! Bekijk onze groteverzameling van wensen, citaten en berichten!

Kijk naar de inhoudsopgave endirect springennaar de categorie besteverjaardagwensen voor moeder die je wilt:

Obsah / Inhoud

Beste verjaardagswensen voor moeder

 1. Ik ben de beste die ik kan zijn omdat je me hebt geleerd om nooit op te geven. Gelukkige verjaardag mama!
 2. Als we slecht zijn, hou je van ons. Als we goed zijn, hou je van ons. Wat we ook doen, je houdt van ons. We zijn zo dankbaar dat we een moeder hebben die onvoorwaardelijk van ons houdt. Gelukkige verjaardag mama.
 3. Jij bent niet de engel die alleen verschijnt als ik het nodig heb, jij bent de engel die nooit van mijn zijde wijkt. Gelukkige verjaardag aan mijn geweldige moeder!
 4. Vandaag is het juiste moment voor mij om te zeggen, hoe dankbaar ik je ben dat je me altijd de weg wijst. Gelukkige verjaardag mama!
 5. Ik heb de geest van Aladdin niet nodig om mijn wensen in het leven te vervullen, want ik heb mijn moeder. Gelukkige verjaardag mama. Ik ben er trots op je zoon te zijn.
 6. Mogen de komende jaren van je leven gevuld zijn met onbeperkt geluk en vreugde. Ik hou van je tot in het oneindige en verder. Gelukkige verjaardag aan de meest geweldige moeder ooit!
 7. Gelukkige verjaardag, mam, ik wil dat je weet dat ik niets ben zonder jou, maar ik kan alles zijn met jou aan mijn zijde. Houd van je!
 8. Je geeft me altijd een veilig gevoel met je onvoorwaardelijke liefde. Ik wil meer jaren met je doorbrengen. Gelukkige verjaardag mama!
 9. Mam, je bent in alle opzichten zo speciaal, ik weet echt niet hoe ik het moet zeggen, maar je betekent alles voor me, zonder jou is er niets meer te zien, want ik hou veel van je, gelukkige verjaardag mama, blijf gezegend!
 10. Er is geen betere gelegenheid dan deze om je te laten weten hoe dankbaar ik je ben dat je me altijd de juiste weg in het leven wijst. Gelukkige verjaardag mama!
 11. Je bent meer dan een geweldige moeder. Je bent een inspiratie, een leraar en een vriend. Gelukkige verjaardag mama!
 12. Ik hou zoveel van je mama, meer dan je je kunt voorstellen! Je bent zo'n sterke steun voor me geweest. Ik zal je nooit genoeg kunnen bedanken voor dit alles. Gelukkige verjaardag aan de beste moeder ter wereld. Ik wens je een hele fijne verjaardag. Moge God u zegenen.
 13. Oprechte wensen uit de grond van mijn hart voor de mooiste vrouw in het hele universum. Geniet van je speciale dag!
 14. Gelukkige verjaardag mama! Je bent de beste, en ik ben gezegend met jou als mijn moeder. Moge je genieten van je speciale dag.
 15. U bent de bron van mijn moed en aanmoediging. Ik voel me nooit hopeloos in het leven omdat ik weet dat je er altijd bent om me overeind te houden. Gefeliciteerd!
 16. Mam, je liefde en gelach vervult mijn hart met een miljoen momenten van vreugde. Je bent de beste moeder ter wereld. Gefeliciteerd.
 17. Mam, je zult altijd de eerste vrouw zijn van wie ik ooit heb gehouden. Wat ik vandaag ook ben, ik ben dankzij jou. Ik houd zo veel van je. Dank je, mam. Gefeliciteerd. Moge God je zegenen met al het geluk van de wereld.
 18. Je bent altijd de meest ondersteunende en vriendelijke moeder ter wereld geweest. Gefeliciteerd. Je bent echt uniek in zijn soort!
 19. Ik zie mijn engel in jou; jij bent mijn superheld; je bent mijn zegen en veel geluk in mijn leven. Op deze speciale dag wil ik je bedanken en een fijne verjaardag wensen.
 20. Gelukkige verjaardag aan de vrouw van wie ik meer hou dan wat dan ook. Moge je dag gevuld zijn met liefde. Gelukkige verjaardag mama!
 21. Bedankt dat je er altijd voor me bent zonder ooit in de weg te lopen. Gelukkige verjaardag mama
 22. God maakt geen engelen zoals jij meer. Moge je je verjaardag vieren met geluk en innerlijke vrede. Gelukkige verjaardag mama.
 23. Lieve mama, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en veel terugkeer van de dag. Moge uw licht ons allemaal blijven leiden naar een gelukkig leven zoals altijd.
 24. Mam, ik heb zoveel geluk met een moeder zoals jij. Je bent mijn beste vriend, gelukkige verjaardag, lieve en vriendelijke moeder.
 25. Door jou ben ik wie ik ben. Zonder jouw bijdrage zou mijn leven op een mislukking uitlopen. Ik hou van je mam. Gefeliciteerd!
 26. Je hebt me leven, liefde en gelach gegeven. Wat kan ik nog meer wensen. Gelukkige verjaardag aan de liefste mama ter wereld!
 27. Geen vrouw in deze wereld had een betere moeder voor mij kunnen zijn dan jij. Gelukkige verjaardag mama!
 28. Iedereen in deze familie heeft zoveel geluk dat hij jou in zijn leven heeft, want God maakt geen engelen zoals jij meer. Gelukkige verjaardag mama.
 29. De tranen in mijn ogen zorgen ervoor dat ik even de tijd neem om je te vertellen hoeveel je me aan het lachen hebt gemaakt. Gelukkige verjaardag mama
 30. Gelukkige verjaardag mama. Moge God elke seconde van elke minuut van elk uur van elke dag zegenen dat je op deze fijne aarde loopt.
357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (2)

Grappige verjaardagswensen voor moeder

 1. Gelukkige verjaardag mam, en trouwens bedankt dat je me zo mooi hebt gemaakt!
 2. Voor mij ben je een superheld die het onmogelijke kan doen, maar er gewoon niet achter kan komen wie het geld uit zijn portemonnee heeft gestolen. Je bent gewoon te schattig! Fijne verjaardag moeder!
 3. Achterwaarts ouder worden moet als een misdaad worden beschouwd. Maak je geen zorgen; niemand komt achter deze misdaad van jou, zolang ik toegang heb tot je portemonnee. Gelukkige verjaardag mama!
 4. Mam, je verdient de beste, duurste geschenken ter wereld, maar ik heb geen geld, dus dit bericht is alles wat je krijgt.
 5. Mam, je bent zo oud dat je een dinosaurus als huisdier moet hebben gehad. Gelukkige verjaardag van je kleine T-rex.
 6. Gelukkige verjaardag aan mijn lieve moeder, laten we hopen dat we elkaar de rest van ons leven gek blijven maken.
 7. Ik wilde je een grappig verjaardagsbericht sturen om je aan het lachen te maken, maar toen besefte ik dat je al te blij bent om een ​​zoon zoals ik te hebben. Gefeliciteerd!
 8. Gelukkige verjaardag mama! En nee! Ik ben niet de enige die verantwoordelijk is voor al je grijze haren, geef nu al toe dat je oud wordt! Ik hou hoe dan ook van je, mam!
 9. Dit zijn nog vele jaren waarin ik je gek maak. Gelukkige verjaardag mama.
 10. Gelukkige verjaardag mam, bedankt dat je altijd veel ouder bent dan ik.
 11. Mam, het is je verjaardag en onze dankdag. Godzijdank voor al het heerlijke eten, en bedankt, mam, dat je ze naar onze tafel hebt gebracht.
 12. Ik wens mijn moeder de allerbeste verjaardag, van je kleine terreur.
 13. Gelukkige verjaardag aan de schattige moeder die zijn zakken losmaakt en zijn knuffels voor mij strakker maakt met een kleine ruk.
 14. Studies hebben aangetoond dat hoe meer verjaardagen je hebt, hoe langer je leeft, en je hebt er veel gehad! Gelukkige verjaardag mama.
 15. Ik wens mijn moeder een gelukkige verjaardag, ze ziet er jong genoeg uit om mijn zus te zijn, maar onthoud alsjeblieft dat als je er ooit jonger uit gaat zien dan ik, er een probleem zal zijn.
 16. Gelukkige verjaardag mama! Je hebt ons zeker een aantal geweldige genen gegeven, maar niet degene die ervoor zorgen dat je achteruit kunt verouderen. We zijn teleurgesteld!
 17. Gelukkige verjaardag mama, en goed gedaan om zo'n geweldig persoon in mij te creëren!
 18. Gelukkige verjaardag mama. Tel de kaarsen niet, tel je tanden niet. Tel ook je grijze haren niet mee; gewoon een biertje pakken en chillen.
 19. Gelukkige verjaardag voor mama, op je verjaardag zou je moeten schitteren, maar voor mij zul je altijd een ster zijn.
 20. Je hebt altijd voor me gezorgd, en ik zal altijd voor je zorgen totdat ze je in een tehuis stoppen. Gelukkige verjaardag aan mijn moeder.
 21. Mam, je bent mijn held, je kunt misschien niet vliegen of verdwijnen, maar je hebt de bevalling overleefd en dat lijkt veel moeilijker. Maar mij aan het einde zien was alle pijn waard. Gefeliciteerd.
 22. Sommige helden dragen geen capes; in plaats daarvan maken ze slechte woordspelingen. Nou, je bent een held, mam. Gefeliciteerd!
 23. Lieve mama, mama zou zo boos zijn als ik hem zou vertellen dat de helft van mijn vrienden verliefd op je moeten zijn. Je ziet er zo jong en knap uit, zelfs op deze leeftijd. Gefeliciteerd!
 24. Mam, ik hoop dat je vandaag veel cadeaus hebt en veel verjaardagstaart, maar eet niet te veel, je wilt niet dat je gewicht hetzelfde is als je leeftijd.
 25. Ik vergeet altijd verjaardagen, maar die van jou zou ik nooit kunnen vergeten. Gelukkige verjaardag mama.
 26. Laat je niet in de steek laten door je leeftijd, je bent weer een jaar dichter bij het krijgen van een brief van de koningin. Fijne verjaardag mama.
 27. Ik ben onder de indruk dat, hoewel het aantal kaarsjes op je taart toenam, je gevoel voor humor niet verloren is gegaan. Gefeliciteerd.
 28. Hé mam, veel gelukkige terugkomsten van de dag. Laat ons feesten tot je bedtijd met volle teugen! Mogen we de vloer groovier rocken dan vorig jaar.
 29. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die meer verjaardagen hebben langer leven. Gefeliciteerd met je succes.
 30. Is het iemand al eerder opgevallen dat hoe slechter de grappen van een moeder zijn, hoe beter ze zijn? Dus nu hebben we begrepen waarom je moedergrappen vreselijk zijn. Hoe dan ook, gelukkige verjaardag, mama!
 31. Hier zijn te veel meer slechte grappen en niet-zo-grappige memes. Ik hou van je, mijn vrouw! Gelukkige verjaardag mama!
357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (3)

Diepe verjaardagswensen voor moeder

 1. Elke ochtend als ik wakker word, bedank ik je altijd. Je perfecte begeleiding, je hart, je liefde en je warmte hebben me veel gebracht. Jij bent degene die onvoorwaardelijk van me houdt. Je bent altijd mijn lieve moeder, ik wens je een gelukkige verjaardag.
 2. Je verdient niet alleen de mooiste verjaardagswensen, maar je verdient ook alle respect en vrijheid om te doen wat je wilt in het leven. Je hebt veel voor ons gedaan, nu is het jouw tijd om op te staan, te schitteren en je dromen waar te maken. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag mijn lieve moeder!
 3. Gelukkige verjaardag mijn moeder, mijn mentor! Je hebt me geleerd hoe ik een vrouw met karakter en waarden kan zijn. Onder jouw leiding ben ik een fantastisch en ambitieus wezen geworden. Bedankt dat je me hebt geleid en de vrouw hebt gemaakt die je wilde.
 4. Gelukkige verjaardag mijn geweldige moeder! Geen verleidelijke woorden, geen lof en geen geschenken zijn voldoende om uw grootmoedige en intrigerende persoonlijkheid te beschrijven. Je bent een vrouw met oneindig mededogen.
 5. Ik wou dat je verjaardag minstens tien keer per jaar komt, zodat we je bijdrage en prestaties meer en meer kunnen vieren. Je verdient alle liefde, geluk en luxe van de wereld. Ik wens mijn geweldige moeder een gelukkige verjaardag!
 6. Mam, er is geen andere persoon die de plaats van jou in mijn hart kan innemen. Ik heb zoveel geluk dat ik de beste moeder van deze hele wereld heb gevonden. Je blijft altijd de nummer één moeder voor mij, hoe ver ik ook van je verwijderd ben.
 7. Beste moeder, je ijver en nooit opgeven houding hebben me eeuwenlang geïnspireerd. Al mijn succes en lauweren zijn van jou. Ik hou het meest van jou in deze wereld. Gelukkige verjaardag lieve moeder!
 8. Een super speciale vader zoals jij verdient niets anders dan absoluut ingenieuze verjaardagswensen met heel veel verrassingen en knuffels. Jij bent de bron van eeuwige vreugde en opgewektheid. Gelukkige verjaardag mijn grote moeder!
 9. Het vieren van je gelukkige verjaardag is voor mij een van de meest verwachte momenten van het jaar. Ik aanbid u als God en uw aanwezigheid in mijn leven is het enige dat telt voor mij. Gelukkige verjaardag aan mijn hele wereld, mijn lieve mama!
 10. Moge je diep in je innerlijke grootsheid blijven duiken en de positiviteit en liefde verspreiden die je altijd al wilde. Een gelukkige verjaardag gewenst aan de meest fantastische vader ter wereld!
 11. De grijze haren op je hoofd zijn de weerspiegeling van je ervaring en ook van je verdiensten. Ik ben trots om te zeggen dat je verdomme alles in je leven hebt verdiend. Je maakt je eigen geluk. Fijne verjaardag mama! Ik ben trots op je.
 12. Ik hou van je en respecteer je met heel mijn hart en kan alles doen om een ​​grote glimlach op je gezicht te toveren. Moge uw moederlijke liefde en genegenheid ons blijven bloeien tot het einde. Gelukkige verjaardag mama, geniet met volle teugen van je dag!
 13. Je verdient niets minder dan mijn dierbare knuffels, kusjes, genegenheid en buitensporige liefde op je speciale dag. Je bent mijn leven, moeder. Ik wens je een vrolijke verjaardag!
 14. Elke moeder is speciaal, maar geloof me, er is geen andere moeder die kan worden vergeleken met jouw kwaliteiten en capaciteiten. Op deze speciale dag wil ik je bedanken en een fijne verjaardag wensen.
 15. Als iemand alle credits voor mijn succes en voorspoed verdient, ben jij het wel, mijn moeder. Jij bent het hele universum voor mij. Zonder jouw liefde, steun en aanwezigheid heeft mijn bestaan ​​geen zin. Ik wens mijn supermama de gelukkigste verjaardag!
 16. Je gevoel voor humor is ongeëvenaard. De manier waarop je een glimlach weet te toveren op de meest serieuze gezichten is lovenswaardig. Je bent geboren om plezier en speelsheid uit te stralen op deze planeet. Ik wens mijn super geweldige moeder een gelukkige verjaardag!
 17. Gelukkige verjaardag aan de beste moeder op aarde. Het is jammer dat verjaardagen maar één keer per jaar plaatsvinden, want je moet je elke dag gekoesterd voelen.
 18. Je bent misschien wel de enige vrouw die ik ken die me tot op het bot heeft verblind en geïntrigeerd. Gelukkige verjaardag aan mijn favoriete persoon ter wereld. Moge de heer mij genoeg kracht schenken om u de hele tijd trots te maken!
 19. Een joviale verjaardag gewenst aan 's werelds mooiste en meest onbaatzuchtige moeder. Dankzij jullie opofferingen, vastberadenheid en onwrikbare geloof zijn we een succes in het leven geworden. Je bent niet minder dan god voor ons!
 20. Je verjaardag is heel speciaal voor mij omdat mijn held en mijn levenslange leraar op deze dag zijn geboren. Bedankt mama voor het vervullen van al mijn dromen en het ondersteunen van mij als een echte mentor. Gefeliciteerd!
 21. Bij elke verjaardagsherinnering die ik heb, steek je de kaarsjes op mijn taart aan. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan, en ik kijk ernaar uit om dit weekend iets terug te doen.
 22. Alleen een supermoeder kan alles wat jij doet en er toch elke dag fantastisch uitzien! Gelukkige verjaardag aan een moeder die steeds jonger van hart wordt.
 23. Zelfs de superman zal zich schamen als hij ziet dat je alles kunt regelen zonder je in het zweet te werken. Serieus mam, heb jij een onuitputtelijke bron van energie in je? Gelukkigste verjaardag voor de meest energieke moeder ter wereld!
 24. Zolang we samen zijn en verbonden met de band van liefde, zullen we in volkomen geluk leven, ongeacht hoe beperkt de middelen zijn die we hebben. Gelukkige verjaardag mama en ik hou van je tot de maan en terug!
 25. Je bent het perfecte rolmodel voor elk kind. Uw voortdurende aanmoediging is de enige reden dat ik erin geslaagd ben om het grote succes en de opmerkelijke prestaties in het leven te behalen. Ik wens een gelukkige verjaardag aan mijn altijd gracieuze moeder!
 26. Mam, voor de rest van je leven zit je nu in mijn uitrusting. Met uw waardevolle advies en ontwrichtende karakter heb ik de beste ervaring in het leven gehad. Gefeliciteerd!
357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (4)

Emotionele verjaardagswensen voor moeder

 1. Gelukkige verjaardag mama, en bedankt voor het altijd opfleuren van mijn dag. Je weet altijd wat je moet zeggen als mijn dag somber is, en ik hou van je uit de grond van mijn hart.
 2. Woorden kunnen mijn gedachten uitdrukken, maar er zijn tranen voor nodig om uit te leggen hoe mijn hart voor jou klopt. Ik hou van je mam. Je bent gezegend. Gefeliciteerd.
 3. Ik hoop dat je het langst leeft, want ik zal je altijd nodig hebben in mijn leven. Gelukkige verjaardag mama, ik ben blij dat ik je dochter ben.
 4. Ik hoop dat je mama weet hoe gezegend ik me voel om jou in mijn leven te hebben. Ik ben super trots om je dochter te zijn. Je hebt me gemotiveerd in elke levensloop. Moge je verjaardag liefde, vreugde en geluk in je leven vullen.
 5. Ik voel me de gelukkigste persoon ter wereld omdat ik gezegend ben met jou als mijn moeder. Ik hoop dat je een geweldige verjaardag hebt!
 6. Met alles wat je hebt gedaan, verdien je veel meer dan alleen een kaartje voor je verjaardag. Dus ik hoop dat sommige van de andere mensen hier daadwerkelijk geschenken hebben meegebracht.
 7. Vaak merk ik dat ik God onbewust dank dat je me hebt laten baren. Je maakt een enorm verschil in mijn wereld. Fijne verjaardag mam.
 8. Wie heeft de beste mama? Mij. Wanneer is zijn verjaardag? Vandaag. Waarom schrijf ik retorische vragen? Ik weet het niet. Gelukkige verjaardag mam, ik hou van je!
 9. Als ik groot ben, wil ik net als jij zijn. Je kunt dus maar beter opletten wat je doet en zegt. Gefeliciteerd!
 10. Gelukkige verjaardag mama. Je liefde en steun door de jaren heen hebben me sterker gemaakt en ik waardeer je nu meer dan ooit. Moge je langer leven omdat de wereld meer mensen zoals jij nodig heeft.
 11. Fijne verjaardag moeder. Je bent altijd heel liefdevol en zorgzaam geweest. Bedankt dat je de beste moeder bent die een dochter zich kan wensen!
 12. Ik ben gezegend met de liefste en meest liefhebbende moeder ter wereld. Ik vier je vandaag op je verjaardag en wens je liefde en geluk. Fijne verjaardag mam.
 13. Ik wil zo graag elke minuut van je verjaardagsfeest bonkend en koninklijk maken. Een vrouw van jouw statuur verdient het beste verjaardagsfeest aller tijden. Ik wens mijn voor altijd gekke moeder een gelukkige verjaardag!
 14. Gelukkige verjaardag aan de meest gracieuze vrouw ter wereld. Ik wens je het allerbeste vandaag en de komende dagen, mam.
 15. Keer op keer zeg ik tegen mezelf dat het hart van een moeder nodig is om onvoorwaardelijk lief te hebben. God heeft jou aan mij gegeven om te laten zien dat Hij echt is. Fijne verjaardag mam.
 16. Niet alleen speel je de rol van voorbeeldige zakenvrouw perfect maar ook de rol van moeder speel je zo feilloos. Hoe lukt het je om altijd zo perfect te zijn? Moge je blijven stijgen, schijnen en nieuwe maatstaven stellen. Gelukkige verjaardag aan mijn briljante moeder!
 17. Als er één ding is waar ik enorm naar hunker, dan is het je zielsrustgevende knuffel en streling. Moge je doorgaan met meer kennis, schoonheid, schoonheid en liefde te krijgen. Gelukkige verjaardag, mijn mooie moeder!
 18. Zelfs met al mijn hersens in gebruik, kan ik me geen mooiere en mooiere dan jij wensen. Je verspreidt dartele vibes en levendigheid in ons huis. Laten we uw speciale dag vieren alsof er geen morgen is. Gelukkige verjaardag aan de meest geweldige moeder ter wereld!
 19. Moge deze dag lang genoeg zijn om je mee te nemen op een waardige rit door de stad. Je betekent veel voor me. Fijne verjaardag mama.
 20. Door dik en dun stond je aan mijn zijde als een rots. Je zet je leven op het spel om mijn veiligheid te garanderen. Oh! Hoe kan ik beschrijven hoeveel je van me houdt, moeder? Ik zal je nooit als vanzelfsprekend beschouwen. Gefeliciteerd.
 21. Lieve mama, bedankt dat je mijn beste vriendin bent. Uw steun door de jaren heen en onze vriendschap hebben me meer zelfvertrouwen gegeven. Zonder jouw vriendschap had ik niet bereikt wat ik nu heb. Gelukkige verjaardag mama!
 22. Gelukkige verjaardag mama en moge zegeningen en gunsten je je hele leven volgen.
 23. Elke keer als ik mijn zegeningen tel, tel ik jou twee keer omdat ik weet hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Gelukkige verjaardag, mama, en geniet van je dag.
 24. Liefste moeder - bedankt voor het leven vol avontuur en plezier dat je me hebt gegeven. Ik houd zo veel van je; Gefeliciteerd!
 25. Aan mijn moeder op je verjaardag: vanaf het moment dat ik een klein meisje was, tilde je me op zodat ik alles aankon. Ik ben wie ik vandaag ben dankzij jou. Ik houd van je. Gefeliciteerd!
 26. Gelukkige verjaardag aan de meest zorgzame en ondersteunende moeder die er is, ik weet dat je er altijd voor me bent, net zoals ik er voor jou ben!
 27. Gelukkige verjaardag mama. Je bent de meest bijzondere persoon in mijn leven en ik ben gezegend met jou als mijn moeder. Moge je genieten van je speciale dag.
 28. Heerlijk zijn taarten, heerlijk zijn waterfonteinen. Maar jij mama, bent onvergelijkbaar. Gelukkige verjaardag, haar koninklijke zoetheid.
 29. Een moeder hebben die net zo geweldig is als jij, is een van de grootste geschenken waar ik voor altijd dankbaar voor zal zijn, geniet van je verjaardag mam, je bent belangrijk voor me, want je maakt me een betere dochter.
 30. Tijd en tij wachten op niemand, behalve op de lieve glimlach van mijn schattige moeder. Moge god al zijn liefde en zegeningen in je leven schenken op je speciale dag. Gelukkige verjaardag lieve moeder!
 31. Ik hou van je, mama, en nu je een jaar ouder wordt, wens ik je vreugde, vrede, liefde, geluk en een goede gezondheid. Gelukkige verjaardag lieve mama.
 32. Ik hoef niet te schreeuwen om je te laten weten wat je waard bent voor mij. Het is niet nodig om te springen om te laten zien hoeveel ik van je hou. Maar elke aanraking van mijn hand, elke knuffel van mij draagt ​​de boodschap zwaar met zich mee. Gelukkige verjaardag mama.
357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (5)

Eenvoudige verjaardagswensen voor moeder

 1. Mam, je bent de grootste zegen van mijn leven en ik ben je dankbaar! Gefeliciteerd!
 2. Ik hou meer van je dan ik ooit zou kunnen uitdrukken. Gelukkige verjaardag mama, ik hou van je.
 3. Fijne verjaardag mam! Er is niemand anders tot wie ik me liever zou wenden in mijn strijd en verdriet!
 4. Gelukkige verjaardag aan mijn geweldige moeder. Je bent de beste en ik hou zoveel van je.
 5. Mam, bedankt voor al je steun en je levenslessen van onschatbare waarde. Proost op je beste verjaardag tot nu toe.
 6. Fijne verjaardag mama. Hoe volwassen ik ook word. Ik zal altijd je kleine meid zijn. Ik houd van je.
 7. Je bent iemand waar ik altijd op kan rekenen en naar op kan kijken. Lieve mama, gefeliciteerd met je verjaardag!
 8. Je bent meer dan een moeder. Je bent de beste vrouw die ik ken. Bedankt voor alles, en gelukkige verjaardag.
 9. Mam, wat ik vandaag ook ben, is dankzij jouw begeleiding en geduld. Gefeliciteerd!
 10. Ik ben misschien niet de beste jongen, maar jij bent altijd de beste vader geweest. Gelukkige verjaardag mama!
 11. Lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, werd de beste vrouw ter wereld geboren. Gelukkige verjaardag mama.
 12. Ik hoop dat al je kaarsen dit jaar niet het brandalarm doen afgaan. Je verjaardag wordt verlicht.
 13. Gelukkige verjaardag mama! Moge God je leven vullen met een stralende glimlach en meer vreugde dan ooit.
 14. Gelukkige verjaardag liefste mama. Ik wens je een verjaardag die het waard is om te onthouden.
 15. Mama, je wijsheid, moed en vriendelijkheid verbazen me! Gefeliciteerd!
 16. Gelukkige verjaardag aan de beste moeder! Ik streef ernaar om op een dag net zo creatief, ongelooflijk en vriendelijk te zijn als jij!
 17. Mam, ik ben zo dankbaar dat ik jou als ouder en vriend heb. Gefeliciteerd!
 18. Je glimlach vervult mijn ziel met geluk. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en stop nooit met lachen!
 19. Mam, de beste wensen voor je verjaardag. Blijf gezond en veilig. Houd van je.
 20. Gelukkige verjaardag aan mijn eerste beste vriend, mentor, inspiratie en held. Ik hou van je mam!
 21. Gelukkige verjaardag aan mijn moeder. Bedankt dat je mijn redder bent en me zo'n mooi leven hebt gegeven.
 22. Je verjaardag overtreft alle andere 364 dagen van het jaar. Gelukkige verjaardag mama.
 23. Gelukkige verjaardag, mama! Je warme knuffels zijn genoeg om mijn dagen beter te maken!
 24. Stel je de dingen voor die je op je verjaardag zou willen horen en doe dan alsof ik ze heb gezegd. Hou van je mam.
 25. Een godin is misschien eerlijk, maar jij bent eerlijker. Gelukkige verjaardag aan mijn liefste mama!
 26. Lieve mama, bedankt dat je een constante bron van motivatie in mijn leven bent. Gefeliciteerd!
 27. Gelukkige verjaardag mama. veel gelukkige terugkeer van de dag. Ik hou meer van je dan ik ooit kan zeggen.
 28. Gelukkige verjaardag mama. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan.
 29. Gelukkige verjaardag mama! Mogen de komende dagen van je leven gevuld zijn met grenzeloos geluk en vreugde.
 30. Gelukkige verjaardag mama. Bedankt dat je zo aardig en lief bent. Ik voel me het gelukkigst, want ik ben je zoon.
 31. Gelukkige verjaardag mama! Je bent de grootste inspiratiebron en rolmodel van mijn leven!
 32. Lieve Maa, gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt voor je constante steun in mijn slechtste dagen!
 33. Mama, bedankt dat je me hebt opgevoed als een eerlijk en moedig persoon. Gefeliciteerd!
 34. Neem mijn warme wensen en liefde uit het diepste van mijn hart. Fijne verjaardag mama!
 35. Je bent tenminste niet zo oud als volgend jaar. Gefeliciteerd.
 36. Gelukkige verjaardag mama! Je bent de beste, en ik ben gezegend met jou als mijn moeder.
 37. Ik hoop dat je dag vol ontspanning, een overvloed aan liefde en je favoriete soort cake is.
 38. Gelukkige verjaardag mama! Bedankt dat je me altijd met onvoorwaardelijke liefde hebt overladen!
357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (6)

Gedicht Verjaardagswensen voor moeder

 1. Een moeder zoals jij is heel, heel zeldzaam,
  Bedankt voor zoveel genegenheid en zorgzaamheid.
  Je hebt me een geweldige jeugd gegeven,
  Ik ben je zo dankbaar en meer zou ik moeten doen.
  Mam, wat je me hebt gegeven, kan ik nooit terugbetalen
  Ik wens je een geweldige, grootse verjaardag.
 2. Gefeliciteerd
  er is zo veel te doen,
  er komen nog veel verrassingen aan
  heel veel uren speelplezier.
  Moge deze dag je iets lekkers brengen,
  moge je dag zo zoet zijn
  gefeliciteerd
  er is zo veel te doen.
 3. Er is niemand zo volmaakt als mijn moeder,
  Het is moeilijk om haar kwaliteiten in een ander te vinden.
  Ik hou van je en bewonder je eigenschappen,
  Een ziel die zowel sterk als delicaat kan zijn.
  Ik wens deze speciale ziel heel veel geluk en gezondheid toe.
  Op haar verjaardag en elke dag van het leven.
 4. Je bent een moeder die heel dierbaar is,
  Met een hart vol liefde en zo oprecht,
  Met speciale wensen onderweg,
  Speciaal voor jou op jouw speciale dag,
  Je bent zo attent, aardig en delend,
  Altijd warm en oh zo zorgzaam,
  Fijne verjaardag moeder!
 5. Moeders zijn speciaal, moeders zijn aardig,
  En hun liefde is elders moeilijk te vinden.
  Mam, op je verjaardag stuur ik je een cadeau,
  Verpakt met mijn liefde en een paar tranen op drift.
  Zachte verjaardagswensen voor een mooiere jij,
  Van je kind dat ook het meest van jou houdt...
 6. Vandaag is de verjaardag van de door God gegeven engel.
  Haar liefde kent geen rivaal.
  Een ongelooflijke en concrete aanwezigheid,
  Haar liefde heeft de kracht om al mijn zintuigen te binden.
  Mijn belofte om bij je te zijn,
  Wordt gegeven op de belangrijkste dag van mijn leven – jouw verjaardag!
 7. Mijn elke hartslag en elke ademhaling,
  Elke lach, traan en geloof.
  Samen schreeuwen ze het uit en bidden,
  Tijden zullen veranderen, de wereld zal veranderen,
  Maar mijn liefde voor jou zal nooit vervagen.
  Gelukkige verjaardag mama.
 8. Gefeliciteerd
  er is zo veel te doen,
  er komen nog veel verrassingen aan
  heel veel uren speelplezier.
  Moge deze dag je iets lekkers brengen,
  moge je dag zo zoet zijn
  gefeliciteerd
  er is zo veel te doen.

Heb je nog meer verjaardagswensen nodig? Bekijk onze grote collectie:

 • 175 beste gelukkige verjaardagswensen

40 onvergetelijke verjaardagscitaten:

Pin deze verjaardagswensen voor mama voor later en aan je vrienden:

357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (8)
357 mooie verjaardagswensen voor moeder (voor het jaar 2023) (9)

Grappige verjaardagswensen voor moeder

Grappige verjaardagswensen voor moeder

Diepe verjaardagswensen voor moeder

Diepe verjaardagswensen voor moeder

Vind je deze leukverjaardagswensen voor mama? Deel ze met je vrienden:

Gerelateerde berichten:

 • 357 mooie verjaardagswensen voor echtgenoot (voor het jaar 2023)
 • 317 mooie verjaardagswensen voor vrouw (voor het jaar 2023)
 • 375 mooie verjaardagswensen voor vriendje (voor het jaar 2023)
 • 375 mooie verjaardagswensen voor vader (voor het jaar 2023)

Openbaarmaking: houd er rekening mee dat sommige van de bovenstaande links gelieerde links kunnen zijn en dat wij zonder extra kosten voor u een commissie verdienen als u een aankoop doet. We bevelen alleen producten en bedrijven aan die we persoonlijk gebruiken en we gebruiken deze inkomsten voor verdere verbetering van deze website. Bedankt!

FAQs

Hoe origineel gelukkige verjaardag wensen? ›

Inspiratie voor verjaardagswensen
 • Niet een van mijn cadeautjes blaft. ...
 • Leeftijd is niet zo belangrijk tenzij je kaas of wijn bent.
 • Trek die fles bubbels maar open.
 • Wat stiekem niet kan, daar wens ik jou het meeste van!
 • Laten we drinken en vergeten hoe oud we zijn.
Oct 27, 2022

Wat kun je het beste Schrijven op een verjaardagskaart? ›

Een verjaardagswens voor een vriend of vriendin
 • Gefeliciteerd met je verjaardag! Dank je wel voor je steun, je bent fantastisch en ik ben zo blij met onze vriendschap.
 • Gefeliciteerd met je verjaardag! ...
 • Lieve jarige, ik wens je een hele fijne dag met veel taart en nog meer cadeautjes. ...
 • Hartelijk gefeliciteerd!

Hoe start je een verjaardagskaart? ›

Teksten voor verjaardagskaart algemeen

Hiep hiep hoera! Een hele fijne en gezellig dag toegewenst! Hé feestvarken, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Wat schrijf je op een kaart 30 jaar? ›

Je ziet er nog goed uit met je 30 jaar! Gefeliciteerd met je verjaardag! Een fijne dag gewenst deze 30e verjaardag! Geniet ervan, en vergeet niet dat je er echt nog jong uitziet!

Hoe schrijf je van harte gefeliciteerd? ›

(iemand) zeggen dat je het fijn vindt dat hij of zij iets goeds beleeft
Voorbeelden:`hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag`, `iemand feliciteren met zijn nieuwe baan`
Synoniem:gelukwensen

Hoe feliciteer je een vrouw? ›

Tips om een vrouw te feliciteren:

Vertel haar wat haar zo mooi maakt; haar gouden hart, haar prachtige ogen waarin je elke dag weer verdwaald, haar zorgzame karakter en ga zo maar door. Ook al voelt het een beetje corny en cliché, maak je geen zorgen. Op een verjaardag mag dat wel een beetje!

Wat zijn leuke verjaardagswensen? ›

Verjaardagswensen voor de jarige
 • 50 jaren van geluk. 50 mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. ...
 • 70 jaar: Hoe grijzer, hoe wijzer! Hoe grijzer, hoe wijzer! ...
 • 90 jaren vol liefde. Negentig jaren vol liefde, leven, vreugde en soms ook verdriet.

Wat schrijf je op een wenskaart? ›

Doe inspiratie op met onze tips hieronder en laat met jouw kaart een bijzondere indruk achter.
 • tip 1. Begin met je belangrijkste boodschap. ...
 • tip 2. Schrijf zoals je het zou willen zeggen. ...
 • tip 3. Vraag je hart om inspiratie. ...
 • tip 4. Gebruik woorden die jouw gevoelens goed weergeven. ...
 • tip 5. Sluit liefdevol af.

Hoe stuur ik een verjaardagskaart via WhatsApp? ›

Kaart maken in WhatsApp
 1. Tik bovenaan op T en typ uw tekst, zoals 'Een mooi jaar'.
 2. Tik in de kleurenbalk op de kleur die u wilt gebruiken.
 3. Tik als u tevreden bent op de foto.
 4. Vergroot of verklein eventueel de tekst. ...
 5. Sleep de tekst eventueel naar een andere plek.
Jan 23, 2023

Wat is leuk om op een kaart te schrijven? ›

De beste teksten ontstaan als je de dingen opschrijft zoals je ze ook zou zeggen als de ontvanger naast je zit. Pak een kladje en schrijf op wat je te zeggen hebt. Daarna kun je nog schrappen en aanvullen. Een kaart wordt mooier als je jouw hart laat spreken.

Hoe maak je een leuk verjaardagskaartje? ›

Zo ontwerp je zelf een persoonlijke verjaardagskaart:
 1. Kies een kaart uit of ontwerp een eigen verjaardagskaart.
 2. Upload een eigen foto en voeg leuke effecten toe.
 3. Schrijf een verjaardagtekst op de kaart.
 4. Stuur de verjaardagskaart rechtstreeks naar de ontvanger.

Hoeveel moet er op een verjaardagskaart? ›

Kaart typeGewicht (gram) incl. envelop
Kaart 10 x 15 cm enkelvoudig 250grs12
Kaart 10 x 15 cm enkelvoudig 350grs12
Kaart A5 enkelvoudig 250grs22
Kaart A5 enkelvoudig 350grs23
42 more rows

Hoe noem je het als iemand 30 wordt? ›

Een ossenfeest is een georganiseerd feest voor een man of vrouw die de leeftijd van dertig heeft bereikt, maar nog altijd door het leven gaat als een vrijgezel. Deze traditie komt voornamelijk voor in delen van Vlaanderen en in de Nederlandse provincies Limburg en Noord-Brabant.

Wat op kaart schrijven 50 jaar? ›

Je beste tijd begint vandaag, het leven heeft nog veel verrassingen voor je in petto. Hoera, je bent vandaag jarig, je bent vijftig, dat weet iedereen. Alles staat klaar voor de viering, we wensen je veel plezier. Je stopt niet met lachen omdat je oud wordt.

Wat zet je op een kaart 40 jaar? ›

40 jaar, het moment om stil te staan bij alle geweldige dingen die je hebt meegemaakt in je leven, maar ook het moment om naar de toekomst te kijken. Welke dromen heb je, wat wil je nog leren, zien, ervaren en welke mensen zijn belangrijk voor je?

Wat zet je op een verjaardagskaart voor een man? ›

10x algemene verjaardagswensen voor een man
 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ...
 • Vandaag draait alles om jou! ...
 • Gelukkige verjaardag! ...
 • Op deze speciale dag wens ik je de wereld toe. ...
 • Happy Birthday! ...
 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ...
 • Gefeliciteerd met je verjaardag! ...
 • Gelukkige verjaardag, mijn vriend!

Wat wens je bij een verjaardag? ›

Blik terug en wens diegene een mooi, nieuw jaar toe. Benoem de mooie eigenschappen van de jarige. Iemand kan bijvoorbeeld goed zijn in het bieden van een luisterend oor of is een trouwe vriend met wie je veel kunt lachen. Laat weten dat je daar dankbaar voor bent en dat je nog vele verjaardagen samen wil vieren.

Wat moet je zeggen tegen iemand die jarig is? ›

Wat zeg je meestal tegen iemand die jarig is? Hartelijk gefeliciteerd of Van harte gefeliciteerd zijn de meest gebruikte termen en teksten om iemand een fijne verjaardag toe te wensen.

Waarmee kan je iemand feliciteren? ›

Als je besloten hebt hoe je iemand wilt wensen, moet je nadenken over wat je precies wilt zeggen. Hier zijn een paar ideeën: “Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt!” “Gefeliciteerd met je verjaardag! We wensen je het allerbeste!” “Gelukkige Verjaardag!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 07/10/2023

Views: 5321

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.