Kate Moss Net Worth in 2023 Hoe rijk is ze nu? - Nieuws (2023)

Hoeveel is het vermogen van Kate Moss?

Dus hoeveel is Kate Moss eigenlijk waard? Volgens ons onderzoek wordt het nettovermogen van Kate Moss geschat op $ 75 miljoen dollar. Het vermogen van Kate Moss is grotendeels het resultaat van haar succes als Brits model.

Naam

Kate Moss

Netto waarde (2023)

$ 75 miljoen dollar

Maandelijks Inkomen En Salaris

$ 0,5 miljoen +

Jaarinkomen En Salaris

$ 6 miljoen +

Beroep

Brits model

Geboortedatum

16 januari 1974

Leeftijd

49 jaar oud

Hoogte

170 cm (5 voet 7 inch)

Gewicht

55 kg (121 lbs)

Geboorteplaats

Croydon, Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Nationaliteit

Amerikaans, Brits

Kate Moss Net Worth-groei jaar na jaar

Nettowaarde in 2023

$ 75 miljoen

Nettowaarde in 2022

$ 68 miljoen

Nettowaarde in 2021

$ 62 miljoen

Nettowaarde in 2020

$ 56 miljoen

Nettowaarde in 2019

$ 52 miljoen

Nettowaarde in 2018

$ 48 miljoen

TRENDEND

Als je Hawk Eyes hebt, vind je in 20 seconden het nummer 5 van de 1's

Als je scherpe ogen hebt, zoek dan nummer 46 in 20 seconden

Als je Eagle Eyes hebt, vind je de S in 15 seconden

Als je Hawk Eyes hebt, vind je in 20 seconden het nummer 5 van de 1's
(Video) Kate Moss Inside the 2023 Met Gala

Als je Eagle Eyes hebt, vind je de S in 15 seconden

Wie is Kate Moss?

Kate Moss is een gerenommeerd Brits model en mode-icoon die in de jaren negentig beroemd werd. Ze werd geboren op 16 januari 1974 in Croydon, Londen, en groeide op in de stad. Moss werd op 14-jarige leeftijd ontdekt door een talentscout tijdens een reis door JFK Airport in New York City. Ze verwierf al snel bekendheid vanwege haar unieke uiterlijk, waaronder een waifish frame, hoekige kenmerken en onderscheidende stijl.

Gedurende haar hele carrière heeft Moss gewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie, waaronder Calvin Klein, Chanel en Versace. Ze sierde de covers van talloze tijdschriften, waaronder Vogue, Harper's Bazaar en Elle. Moss is ook het onderwerp geweest van controverse, waarbij sommige critici haar ervan beschuldigden een ongezond lichaamsbeeld te promoten.

Desondanks is Moss een belangrijke kracht in de modewereld gebleven en haar invloed is nog steeds te zien in de modetrends van vandaag. Ze heeft haar bereik ook uitgebreid tot buiten het modellenwerk, door haar eigen modellijn te lanceren en samen te werken met verschillende ontwerpers aan collecties. Moss is op zichzelf al een icoon geworden en haar impact op de mode-industrie zal nog jaren voelbaar blijven.

Hoe oud is Kate Moss?

Vanaf 2023 is Kate Moss 49 jaar oud. Ze werd geboren op 16 januari 1974 in Croydon, Londen. Moss is in de loop der jaren gracieus ouder geworden en haar tijdloze schoonheid is voor velen een constante bron van inspiratie gebleven. Ondanks haar leeftijd blijft ze in de mode-industrie werken en heeft ze haar bereik zelfs uitgebreid met andere ondernemingen, zoals haar eigen modellijn.

Moss' geboorteplaats Croydon heeft een belangrijke rol in haar leven gespeeld en ze heeft met liefde gesproken over haar opvoeding daar. Ze heeft door de jaren heen ook haar band met de stad behouden door regelmatig evenementen bij te wonen en lokale goede doelen te steunen. Moss' positieve kijk en vastberadenheid hebben bijgedragen aan haar succes, en het lijdt geen twijfel dat ze anderen nog vele jaren zal blijven inspireren.

  Hoe lang is Kate Moss?

  Kate Moss staat op een hoogte van 170 cm (5 voet 7 inch) en weegt ongeveer 55 kg (121 lbs). Haar lengte en gewicht zijn het onderwerp geweest van veel discussie in de media, waarbij sommige critici haar ervan beschuldigden een ongezond lichaamsbeeld te promoten. Moss heeft echter altijd volgehouden dat ze zich op haar gemak voelt met haar lichaam en geen bepaald lichaamstype onderschrijft. Het slanke postuur en de hoekige gelaatstrekken van Moss zijn iconisch geworden in de modewereld en haar invloed is terug te zien in veel huidige modetrends.

  Kate Moss-biografie

  Kate Moss is een fascinerende figuur die de wereld heeft geboeid met haar unieke schoonheid en raadselachtige persoonlijkheid. Geboren in Croydon, Londen in 1974, werd ze ontdekt door een talentscout op 14-jarige leeftijd en werd ze al snel beroemd in de modellenindustrie. Haar waif-achtige frame en kenmerkende stijl onderscheidde haar van andere modellen van haar tijd, en ze werd een belangrijke kracht in de modewereld in de jaren negentig.

  (Video) Wacht tot je Ziet hoe de Mooiste Tweeling ter Wereld er NU Uitziet!

  Ondanks haar succes is het persoonlijke leven van Moss het onderwerp geweest van veel nieuwsgierigheid en speculatie. Ze heeft spraakmakende relaties gehad met verschillende beroemde mannen, waaronder acteur Johnny Depp en muzikant Pete Doherty. Ze is ook het onderwerp geweest van controverse, waarbij sommige critici haar ervan beschuldigden een ongezond lichaamsbeeld te promoten.

  Ondanks deze uitdagingen is Moss een belangrijke figuur in de modewereld gebleven en heeft ze haar bereik zelfs uitgebreid tot buiten het modellenwerk. Ze heeft haar eigen modellijn gelanceerd en heeft met verschillende ontwerpers samengewerkt aan collecties. Haar impact op de mode-industrie is nog steeds voelbaar en haar nalatenschap zal zeker nog vele jaren voortduren.

  Echte naam

  Katherine Ann Moss

  Bijnaam

  Kate Moss

  Geboortedatum

  16 januari 1974

  Leeftijd

  49 jaar oud

  Hoogte

  170 cm (5 voet 7 inch)

  Gewicht

  55 kg (121 lbs)

  Geboorte plaats

  Croydon, Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

  Geslacht

  Vrouwelijk

  Beroep

  Brits model

  Religie

  Christelijk

  Nationaliteit

  Amerikaans, Brits

  Kleur ogen

  Hazel

  Haarkleur

  Bruin

  Onderwijs

  Riddlesdown collegiale

  Sterrenbeeld

  Steenbok

  Seksuele geaardheid

  Direct

  Naam kinderen/kinderen

  Lila Grace Moss-hack, Lila Moss

  Partner

  Nikolaj von Bismarck (2015-)

  Scheiding

  Jamie Hince (m. 2011-2016)

  Kate Moss Social Media-accounts

  Instagram

  Klik hier

  Twitteren

  Niet beschikbaar

  YouTube

  Niet beschikbaar

  Linkedin

  Niet beschikbaar

  Facebook

  Niet beschikbaar

  Wat is de nationaliteit van Kate Moss?

  Kate Moss is een Amerikaanse, Britse staatsburger, geboren in Croydon, Londen in 1974. Ze bracht een groot deel van haar jeugd door in de stad en heeft haar hele leven een band met het gebied behouden. Moss' Amerikaans-Britse nationaliteit heeft een belangrijke rol gespeeld in haar carrière, aangezien ze een icoon is geworden in de modewereld in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

  Haar unieke stijl en onderscheidende look zijn synoniem geworden met de Britse mode, en ze heeft gedurende haar carrière met veel Britse topontwerpers gewerkt. Het succes van Moss heeft ook geholpen om het profiel van de Britse mode op het wereldtoneel naar een hoger niveau te tillen, waardoor de reputatie van het land als centrum van creativiteit en innovatie in de industrie werd versterkt.

  Kate Moss-carrière

  De carrière van Kate Moss is ronduit legendarisch, omvat meer dan drie decennia en omvat een breed scala aan rollen en prestaties. Moss kwam voor het eerst op het toneel als model in de jaren negentig en verwierf al snel bekendheid vanwege haar waif-achtige frame en unieke stijl. Ze heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie, waaronder Calvin Klein, Chanel en Versace, en sierde de covers van talloze tijdschriften.

  Ondanks haar succes als model heeft Moss haar bereik ook buiten de catwalk uitgebreid. Ze heeft haar eigen modellijn gelanceerd, werkte samen met verschillende ontwerpers aan collecties en deed zelfs aan acteren. Moss' invloed op de modewereld is onmetelijk, en haar nalatenschap zal toekomstige generaties modellen en ontwerpers de komende jaren blijven inspireren.

  Kate Moss-prestatie en onderscheidingen

  1. In 2005 ontving ze de Fashion Icon-prijs bij de British Fashion Awards.
  2. In 2006 werd ze door het tijdschrift Forbes uitgeroepen tot het op een na machtigste model ter wereld.
  3. In 2007 werd ze geëerd met een Special Recognition Award bij de Elle Style Awards.
  4. In 2012 werd ze erkend met de Special Recognition Award bij de British Fashion Awards.
  5. In 2013 ontving ze de Inspiration Award tijdens de Harper's Bazaar Women of the Year Awards.
  6. In 2016 ontving ze de Business of Fashion's Special Recognition Award.
  7. In 2017 ontving ze de Style Icon-prijs bij de Daily Front Row Awards.
  • volgende Nettowaarde ››

  Thorbjorn Olesen Net Worth in 2023 Hoe rijk is hij nu?net nu

  (Video) ⭐Johnny Depp & ❤Empress tarot reading July 2023 Both mirroring, healing the past Twin Flamish energy

  Nawazuddin Siddiqui Net Worth in 2023 Hoe rijk is hij nu?13 minuten geleden

  Lloyd Harris nettowaarde in 2023 Hoe rijk is hij nu?33 minuten geleden

  Megan Rapinoe Net Worth in 2023 Hoe rijk is ze nu?50 minuten geleden

  Corey Seager Net Worth in 2023 Hoe rijk is hij nu?1 uur geleden


  Vrijwaring: De bovenstaande informatie is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Alle informatie op de site wordt te goeder trouw verstrekt, maar we geven geen verklaring of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van enige informatie op de site.

  Kate Moss Net Worth - Veelgestelde vragen

  1. Wie is Kate Moss?

  (Video) WANNEER JE JE VAST VOELT IN HET LEVEN-Hoe kom je los met Cheryl Richardson | NLS-podcast

  Kate Moss staat bekend als een Brits model. Kate Moss werd geboren op 16 januari 1974 en momenteel is Kate Moss 49 jaar oud.

  2. Wat is Kate MossNet waard?

  Vanaf 2023 is het nettowaarde van Kate Moss $ 75 miljoen dollar. Kate Moss is een Brits model, geboren op 16 januari 1974.

  3. Wat is het gewicht van Kate Moss?

  Kate Moss, het succesvolle Britse model, weegt 55 kg (121 lbs). Kom meer te weten over Kate Moss uit het bovenstaande artikel.

  4. Hoe lang is Kate Moss?

  Kate Moss is een Brits model van 170 cm lang.

  5. Hoe oud is Kate Moss?

  Kate Moss is geboren op 16 januari 1974. Kate Moss is 49 jaar oud.

  Videos

  1. UFOs: Sean Cahill on Orbs, Triangles, Recovered Craft, Roswell, Psi Phenomena, and 'That UAP Video'
  (Unravelling the Universe)
  2. They Destroyed Their Childs Life... Abandoned Mansion with a Chilling Tale!
  (Bros Of Decay)
  3. Het echte verhaal van Paris Hilton | This Is Paris Officiële documentaire
  (Paris Hilton)
  4. 40 Jaar Verlaten Noble American Mansion - Familie Begraven in Achtertuin!
  (Bros Of Decay)
  5. Sydney, Australia Walking Tour - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours
  (Prowalk Tours)
  6. Waar zijn zij? ~ Vreemd verlaten herenhuis waar alles nog steeds functioneert
  (Bros Of Decay)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Horacio Brakus JD

  Last Updated: 08/06/2023

  Views: 5327

  Rating: 4 / 5 (51 voted)

  Reviews: 82% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Horacio Brakus JD

  Birthday: 1999-08-21

  Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

  Phone: +5931039998219

  Job: Sales Strategist

  Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

  Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.