Kate Moss nettowaarde (2023)

Wat is het vermogen van Shanna Moakler?

Inhoudsopgave

Invoering

Shanna Lynn Moakler is een Amerikaans model, actrice en reality-tv-ster die voor het eerst bekendheid verwierf als tweede Miss USA in 1995.

Ze begon met modellenwerk toen ze pas 15 was en heeft een opmerkelijk succesvolle carrière opgebouwd, zowel op televisie als in film.

Hoewel ze niet zo actief is geweest als vroeger, verscheen Moakler voor het laatst opBeroemde Big Brotheren had nog geen plannen om volledig met pensioen te gaan.

Vanaf juli 2023 wordt het nettovermogen van Shanna Moakler geschat op $ 15 miljoen.

Shanna Moakler-feiten

 • Shanna Moakler volgde Chelsi Smith op als Miss USA nadat Smith in 1995 de Miss Universe-verkiezing had gewonnen.
 • In 1998 verscheen Moakler als een vast personage in de televisieseriePacifisch blauw.
 • Ze sloot zich aan bij de cast van het reality-tv-programmaMaak kennis met de Barkersin 2005 samen met haar man,Travis Barker, de drummer van Blink-182.
 • In 2014 voegde Shanna zich bij de cast van de VH1 reality-serieHollywood exen.
 • Sinds 2012 is ze uitvoerend producent van de Miss Nevada USA-staatsverkiezing.

Vroege leven

Shanna Lynn Moakler werd geboren28 maart 1975, in Providence, Rhode Island, waar ze opgroeide als jongste van vier kinderen.

Toen ze 12 was, begon ze deel te nemen aan competitief rolschaatsen, en terwijl ze naar de Barrington High School ging, omschreef ze zichzelf als 'de grootste sukkel'.

In 1992, toen ze 17 was, verscheen ze in de Miss Teen USA-verkiezing, waar ze zevende werd in het algemeen klassement.

(Video) Kate Moss Husband & Boyfriend List - Who has Kate Moss Dated?

Na haar afstuderen verhuisde ze naar Miami om een ​​modellencarrière na te streven en later naar New York, waar ze in 1995 werd uitgeroepen tot Miss New York USA.

In hetzelfde jaar werd ze tweede van Chelsi Smith bij de Miss USA-verkiezing, maar ze erfde de titel toen Smith tot Miss Universe werd gekroond.

Carrière

Shanna Moakler begon haar televisiecarrière in 1996 en verscheen inLois en Clark: De nieuwe avonturen van SupermanEnZuidelijk.

In 1997 maakte ze haar debuut op het grote scherm inPoison Ivy: de nieuwe verleiding,en het volgende jaar verscheen inJou vertellen.

Ze werd een vast castlid in het dramaPacifisch blauwin 1998, en in 2001 tekende ze een contract bijPlayboyMagazine, dat haar Playmate van de maand noemde.

Shanna verscheen opAston Kutcher Punk'din 2003 en drie jaar later verscheen opDansen met de sterren, hoewel ze in week twee werd uitgeschakeld.

Gedurende de jaren 2010 bleef ze kleine optredens maken in televisiedrama's en reality-tv-shows, hoewel ze recentelijk verscheen inBeroemde Big Brotherin 2022, waar ze als zevende eindigde.

De laatste paar films waarin ze verscheen waren in de vroege jaren 2000, waaronderBig Momma's huis 2in 2006 enIk hou van het nieuwe millenniumin 2008.

Shanna Moakler's carrière-inkomsten

Terwijl Shanna Moakler er niet in slaagt een van derijkste modellen ter wereld, dat betekent niet dat ze geen solide nettowaarde voor zichzelf heeft verdiend.

Helaas zijn er nooit gegevens over haar exacte verdiensten openbaar gemaakt, waardoor fans kunnen speculeren over hoeveel ze precies heeft verdiend met specifieke projecten.

Dat gezegd hebbende, wordt geschat dat ze ongeveer $ 100.000 per maand en ongeveer $ 2 miljoen per jaar verdient, afhankelijk van waar ze aan werkt.

(Video) 15 Things You Didn't Know About Kate Moss

Gezien die cijfers is het waarschijnlijk dat we zullen zien dat haar totale nettowaarde blijft toenemen naarmate ze haar carrière voortzet.

Priveleven

Shanna Moakler begon een relatie met rockster Billy Idol in 1997, maar ging in hetzelfde jaar uit elkaar en kort daarna werd ze gekoppeld aan bokserOscar de la Hoya, trok in 1998 bij hem in.

Met De La Hoya heeft Moakler een dochter, Atiana, hoewel het paar uiteindelijk in 2000 uit elkaar ging nadat ze hem een ​​andere vrouw had zien begeleiden naar de Latin Grammy Awards.

In 2004 trouwde ze met Blink-182 zomer, Travis Barker, en samen hebben ze twee kinderen, Landon Asher en Alabama Luella Barker.

De zaken kwamen echter explosief tot een einde toen Barker een scheiding aanvroeg en het paar een confrontatie had in Hyde Lounge in LA, die eindigde met het bellen van de politie, maar er werden geen aanklachten ingediend.

Van 2014 tot 2019 had ze een relatie met Bryan Sollima, een Hells Angels-motorrijder, maar momenteel is ze niet gekoppeld aan iemand die nieuw is.

Op sociale media is Shanna op haar te vindenofficiële Instagram-accounten zijofficieel Twitter-account, waar ze berichten plaatst over haar modellencarrière en evenementen die ze bijwoont.

Hoe geeft Shanna Moakler haar geld uit?

Van Shanna Moakler is bekend dat ze haar fortuin uitgeeft aan onroerend goed en verschillende herenhuizen bezit in sommige van deduurste steden in de VS, inclusief Miami en LA.

In 2015 kregen fans een kijkje in een van haar vele eigendommen toen ze haar herenhuis in Calabasas, Californië, verkocht voor $ 2,6 miljoen.

Het is ook bekend dat ze een deel van de bezitduurste auto's ter wereld, waaronder onder andere een Mercedes AMG, een Subaru Legacy en een Ford Navigator.

Gezien haar status als model kunnen we ook aannemen dat ze veel geld uitgeeft aan deduurste make-upmerken ter werelden de beste merkkleding.

(Video) Johnny Depp and Kate Moss's Relationship

Hoogtepunten

Shanna Moakler heeft tijdens haar carrière in de schijnwerpers vele indrukwekkende mijlpalen bereikt, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van haar bekendheid.

Sommige momenten in haar carrière vallen echter meer op dan andere vanwege hun algehele impact en belang.

Hier zijn enkele van de beste hoogtepunten uit de carrière van Shanna Moakler:

 • Shanna Moakler kreeg haar start in 1992 bij de Miss Teen USA-verkiezing, waar ze als zevende eindigde.
 • In 1995 werd ze Miss USA nadat de oorspronkelijke winnaar, Chelsi Smith, de Miss Universe-verkiezing won.
 • Moakler werd in 2001 uitgeroepen tot Playmate van de Maand na ondertekening van een contract bijPlayboyTijdschrift.
 • Ze begon haar televisiecarrière in 1996 toen ze verscheen opLois & Clarke: De nieuwe avonturen van Superman.
 • In 1997 speelde ze in haar eerste film, waarin ze Jaime speeldePoison Ivy: de nieuwe verleiding.

Hoewel haar prestaties nu misschien worden overschaduwd door mensen alsKylie JennerEnKim Kardashian, ze blijven toch indrukwekkend.

Hoewel dit slechts enkele van de mijlpalen zijn die ze heeft bereikt, zijn er enkele die haar hebben geholpen het niveau van roem te bereiken dat ze vandaag geniet.

Favoriete Shanna Moakler-citaten

Shanna Moakler heeft een veelbewogen carrière achter de rug en tijdens haar tijd in de schijnwerpers heeft ze van alles een beetje gedaan.

Ondanks haar succes heeft ze haar roem niet naar haar hoofd laten stijgen en heeft ze in plaats daarvan haar ervaringen in de branche gebruikt om zichzelf op te bouwen.

Hier zijn onze favoriete citaten van Shanna Moakler:

 • “U hoeft uw vuile was niet te luchten; je hoeft niet iedereen te vertrouwen.” –Shanna Moakler
 • "Ik was de eerste nummer twee en er valt iets te zeggen over gracieus verliezen." –Shanna Moakler
 • “'The Wedding Singer' was mijn eerste rol ooit! Het kostte me ongeveer 20 takes om mijn enige zin te zeggen. Ik ging naar huis en huilde!” –Shanna Moakler
 • "Ik denk dat het heel belangrijk is om je nooit door een van je vroegere relaties bang te laten maken om opnieuw verliefd te worden." –Shanna Moakler
 • "Ik denk dat ik veel op sociale media heb gezet en waarschijnlijk meer heb gedeeld dan zou moeten." –Shanna Moakler

3 geweldige lessen van Shanna Moakler

We kunnen veel leren van Shanna Moakler en haar succesvolle carrière in de entertainmentindustrie.

Nu je alles weet over het vermogen van Shanna Moakler, kunnen we nader bekijken wat ze ons kan leren over het bereiken van onze eigen doelen.

Hier zijn enkele van de beste succeslessen die je van Shanna Moakler kunt leren:

(Video) Kate Moss | House Tour | $9 Million London Mansion & More

1.Wees voorzichtig met wat u online deelt

Sociale media is iets dat bijna iedereen heeft, en het is verleidelijk om dingen met je volgers te delen die je waarschijnlijk niet zou moeten doen.

Hoewel het misschien niet zo belangrijk lijkt, kan niets ooit echt van internet worden verwijderd, en je weet nooit wat je kan bijten als je eenmaal succesvol bent geworden.

2. Laat uw verleden uw toekomst niet bepalen

Iedereen heeft in het verleden fouten gemaakt, maar het ergste wat je kunt doen, is je in de toekomst door hen laten definiëren.

Het heeft geen zin je zorgen te maken over dingen die je niet kunt veranderen, dus focus je in plaats daarvan op de toekomst en hoe je hier en nu een verschil kunt maken.

3.Blijf werken om jezelf te verbeteren

Als je blijvend succes wilt hebben, zul je moeten werken om je talenten consequent te verbeteren.

Er is altijd meer te leren en nieuwe vaardigheden te verwerven, vooral als u uw volledige potentieel wilt bereiken.

Samenvatting

Shanna Moakler heeft miljoenen verdiend als succesvol model, actrice en televisiepersoonlijkheid, en ze werkt sinds 1992.

Hoewel ze niet meer zo actief is als vroeger, heeft ze nog geen plannen om volledig met pensioen te gaan en is ze regelmatig te vinden in reality-tv-shows zoalsBeroemde Big Brother.

Zorg ervoor dat u regelmatig terugkomt, zodat u geen updates over Shanna Moakler's lopende carrière en groeiende rijkdom mist.

Vanaf juli 2023 wordt het nettovermogen van Shanna Moakler geschat op $ 15 miljoen.

Wat vind je van het vermogen van Shanna Moakler? Laat hieronder een reactie achter.

FAQs

Is Kate Moss intelligent? ›

Moss's arresting beauty is often discussed during any retrospective piece about her. But the supermodel should also be recognised for being a shrewd, intelligent and perceptive businesswoman in an industry where models are branded with expiry dates, often at an age when most careers are just taking off.

What was so special about Kate Moss? ›

With her more natural look, street style, and slight build—at five feet seven inches, she was short for a model—Moss became known as an “anti-supermodel,” and she launched a new era in modeling, though not without some controversy.

What does Kate Moss eat in a day? ›

Kate Moss follows a balanced diet for breakfast, lunch, and even snacks. She eats starch, carbs, leafy greens, grains, proteins, and a little bit of almost everything.

How old is Kate Moss net worth? ›

Kate Moss Net Worth 2023
Net Worth:$75 Million
Monthly Income:$0.5 Million +
Date of Birth:January 16, 1974
Gender:Female
Height:170m (5' 7”)
6 more rows
May 20, 2023

Is Kate Moss naturally thin? ›

Moss's exact statement in the Desert Island Discs interview was “I was thin because I didn't get fed at shoots or in shows and I'd always been thin”, which highlights the problems in the modelling industry and, therefore, the role of environmental factors. This may not seem like an important distinction to make.

Was Kate Moss a smoker? ›

And then there was Kate Moss, perhaps the greatest smoker of all time. During the 1990s, Kate was said to be raking in around $10 million a year from contracts with Burberry, Chanel, Calvin Klein and more.

What is Kate Moss personality like? ›

As an ISTP, Kate tends to be curious, pragmatic, and confident. Kate is likely unpredictable and spontaneous, but often quiet, preferring to think and process information internally.

What did Johnny Depp give Kate Moss? ›

Looking at an outfit from 1995, which paired a John Galliano dress with a diamond necklace, Moss said: “That diamond necklace Johnny gave me. They were the first diamonds I ever owned.

Why is Kate Moss significant to Johnny Depp? ›

“Everybody who was around in the '90s and the early aughts knew that rumor.” The reference to this rumor allowed Depp's team to call Moss as a witness in the trial. Ron Galella, Ltd. During her testimony, Moss said that the rumor is false. “I slid down the stairs and I hurt my back,” Moss said under oath in May.

Why has Kate lost so much weight? ›

British Royal Family, why did Kate Middleton lose so much weight? According to an article published by the Neue Post, the trigger of the sudden Kate Middleton weight loss would be the three pregnancies supported at a short distance from each other, which debilitated his already fragile physique.

What does Princess Kate eat for dinner? ›

Dinner. After a day of mainly plant-based and raw foods, Kate prefers to indulge in a hearty traditional English supper or nourishing carb-dense meals. She often eats roast chicken for dinner, which is Prince William's favourite meal, and is said to enjoy cooking pizza, pasta and baking cakes with their children.

What does Oprah eat in a day? ›

According to a previous post on her website, the talk show host consumes around 1,700 well-balanced calories daily. Oprah's daily calorie intake is made up of 20 percent protein, 30 percent healthy fats, and 50 percent carbohydrates like whole grains, fruits, and vegetables.

How many tattoos does Kate Moss have? ›

She is thought to have seven tattoos including an anchor and two hearts. Artist Freud, who died in 2011 aged 88, drew the swallows on her back. Kate told Vanity Fair: “He told me about when he was in the navy and he used to do all of the tattoos for the sailors.

How old was Kate Moss when she had a baby? ›

Kate welcomed her first and only child with her ex Hack on Sept. 29, 2002. The supermodel was 28 years old when she gave birth to Lila in London.

Who is the richest supermodel of all time? ›

The richest supermodel in the world is Kathy Ireland. She's acquired her half-billion-dollar fortune by appearing on magazine covers, becoming an actress, and delving into various entrepreneurial projects.

What is Kate Moss's personality? ›

As an ISTP, Kate tends to be curious, pragmatic, and confident. Kate is likely unpredictable and spontaneous, but often quiet, preferring to think and process information internally.

Who is the smartest super model? ›

The World's 10 Smartest Supermodels
 1. 1 Lily Cole. Lily Cole is an English supermodel who is almost as well-known for her outstanding smarts as she is for her cherub face.
 2. 2 Karlie Kloss. ...
 3. 3 Iman. ...
 4. 4 Laura Shields. ...
 5. 5 Tyra Banks. ...
 6. 6 Gemma Ward. ...
 7. 7 Cameron Russell. ...
 8. 8 Christy Turlington. ...
Jul 29, 2014

What kind of person is Kate Moss? ›

Kate Moss is an ISTP personality type. She is practical and has a drive to understand the way things work. Adaptable and relaxed, Kate Moss values her freedom and there's nothing she dislikes more than being controlled or feeling restricted.

Does Kate Moss have anxiety? ›

Recalling one of her most famous shoots, the 1992 Calvin Klein ad with Mark Wahlberg, Moss said she had “not very good memories.” Leading up to it, she said her anxiety was so severe she couldn't get out of bed for over a week and needed to take valium to treat her nausea.

Videos

1. Inside Kate Moss's Wedding | Vogue
(Vogue)
2. How Rich Is Kate Moss in 2022?
(Celeb Lux)
3. Kate Moss lifestyle 2022. Kate Moss ★Net Worth ★Car Collection ★House Kate Moss is a model #shorts.
(mixcelebrity xyz)
4. WHO’S RICHER? - Pete Doherty or Kate Moss? - Net Worth Revealed! (2017)
(The Real Hollywood)
5. Kate Moss REAL net worth?? #shorts #katemoss #supermodel #networth #johnnydepp
(Lampers)
6. Kate Moss Lifestory 2018 | Car, House, Biography, Husband, Networth, Married, Income
(LifeStyle)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated: 18/09/2023

Views: 5315

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.