Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (2023)

Rockstar doet dingen niet half, enRed Dead Redemption 2's pc-versie ontbreekt zeker niet voor grafische opties. Je hebt ze ook nodig, want RDR2 loopt net zo goed als een nijlpaard op hoge hakken, maar als je de juiste prestaties krijgt om de visuele balans te behouden, is RDR2 een visuele traktatie. En als er een game als Red Dead 2 komt, wil je dat de meeslepende niveaus van de graphics maximaal worden opgevoerd om het ongelooflijke verhaal en de gameplay te ondersteunen.

Hier gaan we elke geavanceerde grafische instelling in Red Dead Redemption 2 op pc laten benchmarken en testen op hun prestatiehit Frames Per Second. Ik zeg 'gaan' omdat er eigenlijk meer dan 40 verschillende grafische instellingen zijn, dus we zullen dit blijven updaten terwijl we doorgaan met het onderzoeken van de opties en welke impact ze hebben op je gaming-pc. We zullen dit artikel gaandeweg blijven updaten.

Met behulp van de onderstaande tabel kunt u zien hoe veeleisend elke instelling is. Daarnaast hebben we prioriteitsscores gegeven op basis van hoe belangrijk we het vinden om deze grafische opties in te schakelen, of hoe belangrijk het is om ze in de gaten te houden.

Red Dead Redemption 2 Systeemvereisten

Voor de onderstaande benchmarkresultaten hebben we eenNvidia GeForce GTX 1070 MSI Gaming X 8GB-editie, eenIntel Core i7-5820K 6-core 3,3 GHzprocessor en 16 GB DDR4-geheugen.

Red Dead Redemption 2 Grafische Opties Uitsplitsingstabel Prestaties

Hoe verder de balk naar rechts gaat, hoe veeleisender de grafische instelling is bij het overschakelen van Laag naar Ultra, of welk equivalent dan ook wordt gebruikt voor die specifieke grafische instelling in Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (1)

Red Dead Redemption 2 grafische instellingen

Red Dead Redemption 2 wordt geleverd met een zeer breed scala aan grafische instellingen om naar hartenlust aan te passen. Er is genoeg om mee te rotzooien als je probeert een paar extra frames eruit te persen en de pc-prestaties van RDR2 te verfijnen. We hebben zowel een score voor de prestatiehit gegeven als een prioriteitsscore die is ontworpen om aan te bevelen welke grafische instellingen je prioriteit geeft (hoe hoger het getal, hoe beter).

Drievoudige buffering

Dit kan een beetje beeldstabiliteit verbeteren, in sommige gevallen de laadtijden van afbeeldingen verkorten, ten koste van wat VRAM, videokaartgeheugen. Dus als je wat extra VRAM hebt, kan dit zeker worden ingeschakeld, aangezien de impact op de prestaties vrij minimaal is.

Prestatie-impact - 1/5

Prioriteit - 4/5

Textuur kwaliteit

Past de resolutie van texturen in RDR2 aan. Deze grafische instelling is sterk afhankelijk van uw beschikbare VRAM. Als je genoeg hebt, zal er weinig tot geen invloed zijn op de framerates. Als je dat niet doet, verwacht dan dat je prestaties kreupel zullen zijn totdat je het terugdraait naar het juiste niveau. Het is een mooie grafische instelling en we raden je aan om ervoor te betalen om de Red Dead 2-beelden aanzienlijk te verbeteren. Met deze instelling te laag zal de grond er erg arm uitzien.

Andere grafische instellingen, zoals textuurschaduwen, zullen dit verder versterken, maar als deze instelling niet is ingeschakeld, ziet het spel er goedkoop uit.

Herstart van het spel vereist - Als je deze optie wijzigt, moet het spel opnieuw worden gestart om van kracht te worden.

Bekijk onze screenshot-schuifregelaar om te zien wat er gebeurt tussen laag versus ultra bij de grafische instelling Textuurkwaliteit. Houd er rekening mee dat elke andere optie is ingesteld op Laag of uit om het grootste contrast te krijgen met Laag versus Ultra.

Prestatie-impact- 3/5

Prioriteit- 5/5

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (2)Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (3)

-------------

Anisotrope filtering

Textuurfiltering, of anisotrope filtering, verbetert de beeldkwaliteit van texturen wanneer ze onder schuine hoeken worden bekeken door onscherpte te verminderen en textuurdetails te behouden.

Prestatie-impact- 2/5

Prioriteit- 3/5

Verlichtingskwaliteit

De kwaliteit van lichtbronnen wordt tijdens het spel zichtbaar verbeterd als je deze optie op Ultra zet. Het beïnvloedt hoe het licht van de zon, de maan en andere meer plaatselijke lichtbronnen hun omgeving verlichten.

We raden aan om deze verlichtingsinstelling in Red Dead 2 in te schakelen, maar het is geen grafische optie met maximale prioriteit.

Onze bovenstaande grafiek toont een prestatie-impact voor de verlichtingskwaliteit op basis van verkenning overdag in een open vlak. Maar de FPS-prestatiekosten van de verlichtingskwaliteit nemen 's nachts behoorlijk toe. En je kunt de voordelen zien van het verhogen van de lichtkwaliteit in Red Dead 2 's nachts in de schermschuifregelaar hieronder. Onthoud dat alle andere opties in deze schermafbeelding op laag staan, behalve wanneer we de verlichtingskwaliteit op Ultra zetten.

Prestatie-impact- 3/5

Prioriteit- 3/5

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (4)Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (5)

-------------

Wereldwijde verlichtingskwaliteit

In RDR2 verbetert de globale verlichtingsoptie de uitstraling van licht van lichtbronnen. Het is eigenlijk een andere laag verlichtingsaanpassingen boven de bovenstaande verlichtingskwaliteit. Als grafische instelling werkt het goed met Lighting Quality, maar het is subtiel. Gelukkig kost het niet al te veel frames per seconde om het spel te laten draaien.

De screenshots van de schuifregelaar hieronder zijn van Red Dead 2 met alle opties op laag of uit, behalve 2. We hebben de verlichtingskwaliteit ingesteld op Ultra en we schakelen Global Illumination Quality (GLQ) van Laag naar Ultra. We hebben dit gedaan zodat je de verbetering kunt zien die GLQ maakt op de lichtbron. Klik op de afbeeldingen als u de screenshots in een groter formaat wilt zien.

Prestatie-impact- 1/5

Prioriteit- 1/5

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (6)Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (7)

-------------

Schaduw kwaliteit

Deze grafische instelling heeft invloed op de weergaveresolutie van Red Dead Redemption 2 op de schaduwen die door objecten worden geworpen. Hoe hoger de instelling, hoe gedetailleerder en hoger de resolutie van de schaduwen die door objecten worden geworpen. Als je deze instelling hoog houdt, krijg je een gevoel van diepte in de beelden in RDR2. Het is een van de belangrijkste opties om aan de slag te gaan en het realisme van het spel te verbeteren, maar het brengt wat kosten met zich mee, maar een die volgens ons de moeite waard is.

Prestatie-impact- 3/5

Prioriteit- 4/5

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (8)Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (9)

-------------

Far Shadow-kwaliteit

Dit is vergelijkbaar met de bovenstaande optie, maar wordt toegepast op verre objecten. Niet zo belangrijk, maar nog steeds een goede optie om opgewonden te raken als je kunt.

Prestatie-impact- 2/5

Prioriteit- 2/5

Schermruimte Omgevingsocclusie

Een andere optie voor verlichting en schaduw, Screen Space Ambient Occlusion voegt extra diepte toe aan objecten door schaduwen in lagen aan te brengen.

SS Ambient Occlusion-instelling wordt echter geleverd met enkele FPS-prestatiehits en werkt het beste wanneer u de verlichtingskwaliteit verhoogt, vooral als u het zich kunt veroorloven om ook Global Illumination Quality tot Ultra te krijgen. Deze verlichtingsopties zijn echte sfeermakers. Allemaal leuk om te hebben, maar niet helemaal essentieel als je ergens wat FPS moet vinden.

Bekijk de schuifregelaar hieronder en onthoud dat je erop kunt klikken om grotere screenshots van de SS Ambient Occlusion te zien. Kijk in de onderstaande schermafbeelding naar de hooibalen en -zakken en je ziet de Ambient Occlusion die de schaduwen verbetert.

Prestatie-impact- 3/5

Prioriteit- 2/5

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (10)Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (11)

-------------

Reflectie kwaliteit

Dit is een echt raadsel voor ons. Als je deze grafische optie op Ultra zet, dalen de framesnelheden in Red dead Redemption enorm. En we zien geen duidelijke visuele verbetering voor al deze verloren FPS.

We gaan deze grafische optie veel zorgvuldiger onderzoeken en zullen onze bevindingen de komende dagen in het artikel opnemen. Bekijk voorlopig een screenshot van een schuifregelaar die we hebben samengesteld en die de prestatie-impact en het gebrek aan visuele verbetering laat zien.

Prestatie-impact- 5/5

Prioriteit- 0/5

Spiegel kwaliteit

Als je van je eigen reflectie houdt en wilt dat deze scherp is in het spel, schakel deze optie dan in. Maar in Red Dead 2 ben je niet vaak in de buurt van spiegels, omdat je door de landen rent waar geen spiegels zijn. Dus deze grafische optie is zelden een probleem en als er spiegels in de buurt zijn, vertaalt dit zich niet echt in significante prestatieproblemen. Als we iets anders opmerken met betrekking tot deze optie, zullen we het artikel dienovereenkomstig bijwerken, maar voor nu, open het en vergeet het.

Prestatie-impact- 0/5

Prioriteit- 1/5

Waterkwaliteit

Waterkwaliteit is een overkoepelende grafische optie die van invloed is op drie andere instellingen: waterbrekingskwaliteit, waterreflectiekwaliteit en waterfysische kwaliteit. Het is enorm veeleisend op Ultra in de buurt van een meer of ander wateroppervlak en zou moeten worden teruggedraaid voor een grote toename van de RDR2-framesnelheden.

De grootste daling van de framesnelheid van een enkele grafische optie in Red Dead 2 wordt veroorzaakt door Water Physics Quality. Dus als je merkt dat je last hebt van FPS-drops rond water, verlaag dan deze schuifregelaar om een ​​ton FPS terug te krijgen. Als het echter draait, ziet het spel er wel mooi uit, dus rommel hier zeker mee totdat je pc het aankan.

Prestatie-impact- 5/5

Prioriteit- 4/5

Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (12)Red Dead Redemption 2 Belangrijkste grafische opties - Elke instelling in een benchmark (13)

-------------

Volumetrische kwaliteit

Volumetrische kwaliteit is een andere overkoepelende term die van invloed is op Near Volumetric Resolution, Far Volumetric Resolution en Volumetric Light Quality. Van deze drie is Near Volumetric Resolution comfortabel de meest veeleisende. Ontgrendel de geavanceerde grafische instellingen van Red Dead Redemption 2 en zet Far Volumetric Resolution en Volumetric Lighting Quality hoger, terwijl je Near Volumetric Resolution lager zet voor de beste resultaten.

Een van de grootste dalingen van de RDR2-framesnelheid is afkomstig van de grafische optie Near Volumetric Resolution. De optie maakt ook niet al te veel van een voor de hand liggende visuele verbetering en je kunt er zeker genoegen mee nemen om een ​​paar tandjes lager te zetten om wat van die FPS terug te krijgen. Nogmaals, we zullen dit verder onderzoeken en het artikel bijwerken met meer bevindingen.

Prestatie-impact- 5/5

Prioriteit- 2/5

Deeltjeskwaliteit

Beïnvloedt het aantal en de kwaliteit van partikeleffecten. Dit is vooral merkbaar in de sintels en vonken van vlammen, of de rook die opstijgt uit kampvuren. De grafische instelling voor deeltjeskwaliteit heeft ook een visueel effect op sneeuwval. Dit is leuk om te hebben, omdat we niet het gevoel hadden dat we het te veel zouden missen als het laag werd gezet, maar aangezien Particle Quality een lichtgewicht prestatiehit lijkt op Red Dead 2, dachten we dat je het net zo goed kon laten draaien.

Herstart van het spel vereist - Als je deze optie wijzigt, moet het spel opnieuw worden gestart om van kracht te worden.

Prestatie-impact- 1/5

Prioriteit- 0/5

Mozaïekkwaliteit

Als je de FPS-paarden kunt missen, raden we je aan om Tessellation Quality hoog te zetten op Red Dead 2, aangezien het landschap gevuld is met modder en vuile plassen en sneeuw en voetafdrukken. En deze kleine grafische optie geeft die texturen weer om uw ervaring te verbeteren.

Prestatie-impact- 2/5

Prioriteit- 4/5

TAA

Dit is de standaard anti-aliasing in Red Dead Redemption 2. Het staat voor Temporal Anti-Aliasing en het hergebruikt eerdere frames om de beeldkwaliteit te verbeteren. Hoewel deze grafische optie de FPS-prestaties beïnvloedt, raden we aan om in ieder geval deze of FXAA in te schakelen. Deze zou je op een gemiddelde stand kunnen zetten, omdat het echt kan helpen om de vervelende rafels rond de randen van objecten te verwijderen. Maar we raden u aan om hieronder FXAA te gebruiken, omdat het lichter is voor de FPS-prestaties.

Prestatie-impact- 4/5

Prioriteit- 3/5

FXAA

Dit is Fast Approximate Anti-Aliasing, een grafische optie die ook het aantal scherpe randen van objecten vermindert. Jaggies zijn behoorlijk hard voor het oog en je kunt deze optie desgewenst inschakelen in combinatie met de TAA-optie hierboven.

FXAA is niet helemaal dezelfde prestatiehit als TAA, dus als je er een moet kiezen, raden we deze anti-aliasing-optie aan voor Red Dead Redemption 2.

Prestatie-impact- 2/5

Prioriteit- 5/5

MSAA

Multisampling Anti-Aliasing biedt de beste beeldkwaliteit van de drie anti-aliasing-opties in Red Dead Redemption 2, maar brengt hoge prestatiekosten per seconde met zich mee. Grof gezegd creëert het een groter dan normaal beeld en verkleint het vervolgens weer naar uw schermformaat, wat in feite alles gladstrijkt. We raden aan om deze optie alleen te gebruiken als je een beest van een GPU hebt, maar het is echt het beste om gewoon voor FXAA hierboven te gaan.

Prestatie-impact- 5/5

Prioriteit- 0/5

Bijna volumetrische resolutie

In RDR2 verhoogt de optie Near Volumetric Resolution de weergavekwaliteit van mist en wolken. Het spel zit vol met allerlei dingen. Het zorgt echt voor een geweldige meeslepende ervaring terwijl de vochtige mist over de vliegtuigen rolt terwijl een storm binnenkomt. dan kun je dit gemakkelijk verlagen en niet al te boos zijn over het weglaten ervan.

De grafische optie Near Volumetric Resolution is een van de grootste hits per seconde in Red Dead Redemption 2.

Prestatie-impact- 5/5

Prioriteit- 4/5

Verre volumetrische resolutie

De verre wolken en mist worden beheerd door deze grafische weergaveoptie. Hoewel het een vergelijkbare taak uitvoert als de grafische optie hierboven, haalt het de prestaties en framesnelheden niet op dezelfde manier als de close-mistweergave-optie. Het lijkt dus veilig om dit op max te zetten en het te vergeten.

Prestatie-impact- 0/5

Prioriteit- 5/5

Volumetrische verlichtingskwaliteit

Deze optie werkt vaak het beste met de instelling Near Volumetric Resolution (NVR), en zorgt voor een geweldige sfeer en filmische momenten in Red Dead Redemption 2. En hoewel de prestaties van deze optie er zijn, verlamt het de game-ervaring niet als het is op. Dus als je dit kunt inschakelen met NVR, doe dat dan en geniet van een aantal mooie Red Dead 2-beelden. Maar als je het moeilijk hebt, denk er dan zeker over na om dit lager of uit te zetten, vooral als NVR al is uitgeschakeld.

Prestatie-impact- 2/5

Prioriteit- 3/5

Red Dead Redemption 2 beste grafische pc-instellingen voor optimale prestaties

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 20/07/2023

Views: 6037

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.