Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (2023)

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (1)

(Afbeelding tegoed: TLC)

De TLC reality-serie 90 Day Fiance is een enorme hit, en als je nieuw bent in de show, vraag je je misschien af ​​hoe je 90 Day Fiance op volgorde kunt bekijken. Dat komt omdat de franchise al acht spin-offs heeft voortgebracht (met binnenkort een negende), dus het is volkomen normaal dat nieuwe kijkers een beetje in de war zijn over hoe ze deze verslavende show moeten bingegen.

90 Day Fiancé volgt verloofde stellen die een K-1-visum hebben aangevraagd of gekregen om de buitenlandse verloofde in staat te stellen zich bij hun Amerikaanse partner in de VS te voegen. Het K-1-visum geeft het paar 90 dagen om te trouwen. De show documenteert de emotionele achtbaanrit terwijl ze elkaar beter leren kennen, familie en vrienden ontmoeten, een bruiloft plannen en hun hoop, dromen en verlangens bespreken.

  • Er komen deze maand nieuwe tv-programma's aan
  • Wat u moet weten over The Bachelorette 2020

90 Day Fiance is zo succesvol geweest dat TLC sequels en spin-offs heeft gelanceerd. Ze omvatten Happily Ever After, Before the 90 Days, The Other Way, The Family Chantel, Pillow Talk, Self-Quarantined en B90 Strikes Back. De nieuwste spin-off, Darcey & Stacey, debuteerde in augustus 2020.

Er zijn ook verschillende spin-offs van 90 Day Fiance en digitale series die exclusief op Discovery Plus worden gestreamd: 90 Day Bares All, 90 Day Journeys, The Other Way Strikes Back en 90 Day Diaries.

En aangezien sommige paren tussen shows oversteken, duiken vragen als deze van Chrissy Teigen op:

in welke volgorde heeft TLC al deze verschillende 90 dagen uitgezonden? Ik heb echt moeite met het navigeren door de relaties van mensen. De voor, de lang en gelukkig, de gewone. zenden ze deze uit in hetzelfde seizoen? het heen en weer doden me. en sommige eindigen gewoon. triest!! 4 oktober 2019

Bekijk meer

Ja, Chrissy, er is een goede manier om 90 Day Fiance te kijken, zodat je een volledig beeld krijgt van al het relatiedrama. Daarom hebben we deze handige gids geschreven.

Wat zijn de 90 Day Fiance-shows en spin-offs?

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (2)

(Afbeelding tegoed: TLC)

Laten we eerst eens kijken naar de verschillende onderdelen van de 90 dagen franchise. Ze worden weergegeven in de chronologische volgorde waarin ze voor het eerst werden uitgezonden op TLC (of online streamen).

90 dagen verloofde
De originele (OG) vlaggenschipserie die in 2014 debuteerde en zeven seizoenen is uitgezonden. Het volgt koppels die een K-1-visum hebben aangevraagd of gekregen, waarmee een Amerikaan hun buitenlandse verloofde naar de VS kan brengen. Ze moeten binnen 90 dagen trouwen of de verloofde moet terugkeren naar hun thuisland.

90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig
De eerste spin-off volgt 90 Day Fiance-paren nadat ze zijn getrouwd om te zien of ze bij elkaar blijven of uit elkaar gaan.

90 dagen verloofde: vóór de 90 dagen
Deze stellen hebben elkaar online ontmoet, maar niet persoonlijk, dus de Amerikaanse partner reist naar het land van hun wederhelft om elkaar te ontmoeten en te beslissen of ze de relatie willen voortzetten en het K-1-visumproces willen starten.

(Video) Begrijp jij in welke volgorde je een serie moet kijken? | NPO Radio 1

90 dagen verloofde: wat nu
Een serie die alleen digitaal is en updates geeft over koppels uit de franchise.

90 dagen verloofde: net geland
Een webserie die alleen digitaal is en koppels volgt gedurende 24 uur nadat ze in Amerika zijn geland.

90 dagen verloofde: kussenpraat
Een reactieshow met koppels uit de franchise die commentaar geven op de nieuwe aflevering van die week van welk seizoen dan ook dat momenteel wordt uitgezonden.

90 dagen verloofde: de andere kant op
Bij een rolomkering trouwt de Amerikaanse partner met een buitenlandse echtgenoot en verhuist naar het buitenland naar hun land.

De familie Kantel
Een spin-off gericht op 90 Day Fiancé seizoen vier castleden Pedro en Chantel Jimeno en hun families.

90 dagen verloofde: in quarantaine geplaatst
Updates over castleden en hun relatiestatus met behulp van zelf opgenomen beelden tijdens de pandemie.

B90 slaat terug!
Een reactieshow met Before the 90 Days-stellen die het online commentaar bespreken dat ze hebben ontvangen, evenals de meningen van Pillow Talk.

90 dagen zonder alles (Discovery+)
Gastheer Shaun Robinson interviewt castleden in de hot seat, waar ze cruciale nieuwe informatie onthullen en volledig ongecensureerd spreken.

Dagboeken van 90 dagen (Discovery+)
De castleden filmen zichzelf in hun dagelijks leven tijdens de pandemie, zoals in Self-Quarantined.

90-daagse reis (Ontdekking+)
Gecureerde miniserie gericht op één bepaald stel.

De andere kant slaat terug (Discovery+)
Een reactieshow met de koppels van 90 Day Fiance: The Other Way.

Hoe 90 Day Fiance in volgorde te bekijken

Allereerst welkom in de gekke, belachelijke en volledig meeslepende wereld van 90 Day Fiance.

Je reis naar deze franchise zal veel ups en downs hebben, dus zet je schrap!

(Video) Dé COMPLETE HUIDROUTINE uitgelegd door HUIDEXPERT! | Routine Planner #1

Ten tweede kan deze lijst er ontmoedigend uitzien. Maar dat is eigenlijk geweldig, aangezien velen van ons nog steeds sociale afstand nemen en zoveel mogelijk thuis blijven. Er zijn een heleboel afleveringen om te binge. Dus, hier is de bestelling - plus waar je 90 Day Fiance online kunt bekijken:

1. Bekijk de seizoenen 1-4 van 90 Day Fiance

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (3)

(Afbeelding tegoed: TLC)

De OG-serie laat je zachtjes kennismaken met de franchise. Seizoen 1 bevat slechts vier koppels, terwijl latere seizoenen er geleidelijk meer aan toevoegen. Je ontmoet iconische castleden zoals Russ en Paola, Danielle en Mohamed, Melanie en Devar, Jorge en Anfisa, Nicole en Azan en Chantel en Pedro (het laatste koppel krijgt zelfs hun eigen spin-off).

De verhalen en achtergronden zijn gevarieerd en interessant. Je hebt enorme leeftijdsverschillen, religieuze verschillen, taalbarrières, bemoeizuchtige moeders en beschuldigingen van vreemdgaan. Maar er zijn ook superleuke romances, waarin je merkt dat je wroet voor dit stel dat elkaar op de een of andere manier over de hele wereld heeft gevonden.

De eerste vijf seizoenen van 90 Day Fiance worden gestreamd op Hulu.(opent in nieuw tabblad)

2. Kijk 90 Day Fiance: Happily Ever After seizoenen 1-2

Eerst komt de liefde, dan komt het huwelijk. Dan komt … nou ja, voor zo'n 90 dagen paren, echtscheiding. In andere gevallen blijven de paren getrouwd, maar ervaren ze wrijving over verschillende kwesties, van familie tot banen tot cultuurschokken.

De eerste vier seizoenen van Happily Ever After worden gestreamd op Hulu.(opent in nieuw tabblad)

3. Bekijk 90 Day Fiance seizoenen 5-6

Ga nu verder met de OG-serie en ontmoet de gedenkwaardige koppels Elizabeth en Andrei, Molly en Luis, David en Annie (die later een groot deel gaan uitmaken van Pillow Talk), Colt en Larissa en Kalani en Asuelu. Oh, en het beste van alles, er is meer van Nicole en Azan's hoofdkrabber van een relatie.

4. Kijk 90 Day Fiance: Happily Ever After seizoenen 3-4

Terug voor meer updates over hun getrouwde leven zijn Russ en Paola, Jorge en Anfisa en Chantel en Pedro (zie hieronder). Dit is het moment om uw weddenschappen te verzamelen over welke paren echt verliefd waren.

*Pillow Talk seizoen 1 bevat commentaar op Happily Ever After seizoen 4, dus kan samen met dit worden bekeken. Afleveringen kunnen worden gestreamd op TLC.com(opent in nieuw tabblad), maar je hebt een login voor een kabelpakket nodig.

5. Kijk De familie Chantel

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (4)

(Afbeelding tegoed: TLC)

Kijk gedurende acht afleveringen hoe de absoluut gekke families van Chantel en Pedro blijven botsen. Geen wonder dat schoonfamilie zo'n slechte naam krijgt.

The Family Chantel streamt op Hulu.(opent in nieuw tabblad)

(Video) KIJKENSTRUCTUUR TIJDENS RIJLESSEN!!

6. Kijk 90 Day Fiance: Before the 90 Days seizoenen 1-3

Misschien, terwijl je naar OG 90 Day Fiance keek, dacht je: "Hoe hebben deze stellen aan weerszijden van de aarde elkaar zelfs ontmoet en verliefd geworden en besloten te trouwen?" Nu kun je dat proces zien, terwijl Amerikanen reizen om hun online vriend/vriendin te ontmoeten. In sommige gevallen is het vanaf het begin duidelijk dat de relatie niet lang genoeg zal duren om het K-1-visumproces te halen. Maar in andere gevallen versterken de koppels hun aanvankelijke aantrekkingskracht en gaan ze verder. De uitblinkers om naar te kijken zijn Paul en Karine, Darcey en Jesse en Angela en Michael.

*Pillow Talk seizoen 3 bevat commentaar op Before the 90 Days seizoen 3 en kan samen daarmee worden bekeken.

De eerste drie seizoenen van Before the 90 Days worden gestreamd op Hulu.(opent in nieuw tabblad)

7. Kijk 90 Day Fiance: The Other Way seizoen 1

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (5)

(Afbeelding tegoed: TLC)

Dit is misschien wel onze favoriet van de spin-offs, omdat het de schoen op de andere voet zet. Nu voelen de Amerikanen zich als een vis op het droge, aangezien ze naar het buitenland verhuizen om bij hun buitenlandse liefde te zijn. Er is nog een cross-over: Paul en Karine van Before the 90 Days, waarbij Paul volledig naar Brazilië verhuist om bij zijn vrouw te zijn.

Het eerste seizoen van The Other Way wordt gestreamd op Hulu.(opent in nieuw tabblad)

8. Bekijk seizoen 7 van 90 Day Fiance

Dit is het meest recente seizoen van de OG-show en bevat een cross-over: Angela en Michael van Before the 90 Days. We zijn ook dol op de hete puinhoop die Tania en Syngin is, de volledige onverenigbaarheid van de taal van Anna en Mursel en de vreemd zoete uitkomst van Michael en Juliana.

De meest recente seizoenen van 90 Day Fiance kunnen worden gestreamd als u zich aanmeldt voor Hulu With Live TV.

De volgende spin-offseizoenen zijn ook on-demand beschikbaar op Hulu With Live TV:

9. Kijk 90 dagen verloofde: wat nu?

De digitale serie, availableTLC.com, bevat updates over koppels uit de hele franchise. De meest memorabele en interessante castleden komen meestal terecht op Happily Ever After, dus What Now kan een beetje aanvoelen als een ook-run. Toch snak je misschien naar nieuws over Laura en Aladin, Rebecca en Zied, Rachel en Jon, Steven en Olga en Corey en Evelin.

10. Bekijk 90 Day Fiance: Self-Quarantined (opent in nieuw tabblad)

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (6)

(Afbeelding tegoed: TLC)

De pandemie van het coronavirus dwong mensen in het hele land om thuis te blijven en afstand te houden van anderen buiten hun huishouden. Dus hoe ging het met de koppels van de franchise, aangezien velen van hen elkaar amper kenden vóór het K-1-visumproces? We weten niet zeker of deze miniserie eerlijke antwoorden geeft, aangezien de castleden de beelden zelf hebben gemaakt. Maar het is nog steeds een interessant venster op hun leven na de show.

11. Kijk 90 Day Fiance: Before the 90 Days seizoen 4

Als je een fan bent van Darcey uit seizoen 1-3 van Before the 90 Days, heb je geluk, want ze is baaaaack (verrassend genoeg nog steeds met haar partner uit seizoen 3). Het stel waar iedereen op sociale media het echter over had, zijn Ed en Rosemarie. Geen spoilers hier, weet gewoon dat er een aanzienlijk verschil is in hun leeftijd en uiterlijk.

(Video) Hoe maak je Nederlandse zinnen? Woordvolgorde: NT2, A1+ (Dutch word order)

Er worden momenteel drie 90 Day Fiance-shows uitgezonden op TLC. Als je geen kabel- of satellietpakket hebt en je hebt het snoer doorgesneden, bieden verschillende live tv-streamingservices TLC, waaronder Hulu With Live, Philo en onze aanbevolen keuze, Sling.

12. Kijk B90 slaat terug

De reactieshow bevat de castleden Ed en Rosemarie, Stephanie en Erika, Avery en Ash, David, Yolanda en Darcey van Before the 90 Days. Ze gaan in op het gebabbel op sociale media over hen. Het is niet zo goed als de andere shows, maar als je eenmaal in het 90 Day Fiance-universum bent, zit je er helemaal in.

12. Watch90 Day Fiance: Happily Ever After seizoen 5 (opent in nieuw tabblad)

Vorige Happily Ever After-koppels Elizabeth en Andrei en Colt en Larissa keren terug. Bovendien krijgen we wat nieuw bloed met de toevoegingen van Angela en Michael en Paul en Karine.

13. Watch90 Day Fiancé: The Other Way seizoen 2 (opent in nieuw tabblad)

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (7)

(Afbeelding tegoed: TLC)

De twee beste verhalen uit seizoen 1 gaan verder: Jenny en Sumit in India en Deavan en Jihoon in Zuid-Korea. Opwindender is dat dit seizoen het eerste koppel van hetzelfde geslacht van de franchise, Kenneth en Armando, in Mexico te zien is.

14. Bekijk 90 Day Fiance seizoen 8 (huidig)

Welke volgorde moet ik de dag voor ons bekijken? (8)

(Afbeelding tegoed: TLC)

De drie terugkerende paren zijn Rebecca en Zied, Mike en Natalie en Tarik en Hazel. Onze vroege favoriet is Stephanie, 52, die medische kuuroorden runt en nooit getrouwd is geweest. Ze is verloofd met de 27-jarige Ryan uit Belize.

15. Bekijk spin-offs van 90 dagen verloofde op Discovery Plus

Ja, er is weer een nieuwe streamingdienst in de maak. Discovery Plus(opent in nieuw tabblad)herbergt de volledige 90 DayFiancé-franchise, evenals vier nieuwe, exclusieve spin-offseries.

Discovery Plus biedt een gratis proefperiode van zeven dagen, waarna het $ 4,99 per maand kost.

  • De Bachelor 2021 met de eerste Black Bachelor
  • Juli 2020films in theaters en op aanvraag
  • De beste streaming-apparaten om je favoriete programma's te bekijken

Krijg direct toegang tot het laatste nieuws, de populairste recensies, geweldige aanbiedingen en handige tips.

Kelly is een senior schrijver die streaming media behandelt voor Tom's Guide, dus eigenlijk kijkt ze tv voor de kost. Eerder was ze freelance entertainmentschrijver voor Yahoo, Vulture, TV Guide en andere verkooppunten. Als ze voor haar werk geen tv en films kijkt, kijkt ze ernaar voor de lol, livemuziek, liedjes schrijven, breien en tuinieren.

Videos

1. 1 DAG ALLES OP ALFABETISCHE VOLGORDE DOEN! (ABC Challenge)
(Furtjuh)
2. Zo begin je met een SKINCARE ROUTINE & de juiste volgorde voor HUIDVERBETERING | SKINCARE SUNDAY
(Julia Verbij)
3. 22. Herhaling belangrijke momenten - Taalklas
(Oefenen.nl)
4. LECO LEERT JE HOE JE HET PERFECTE BASIS MAKE-UPJE MAAKT - &C
(&C)
5. Voorrangsregels voetgangers.
(Theorie Toppers)
6. 1 DAG ALLES OP ALFABETISCHE VOLGORDE! | Poging #2
(Furtjuh)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated: 08/09/2023

Views: 6088

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.